HISTÒRIA

LOGO TÀNDEM - copiaAquesta entitat va ser fundada per un grup de joves encapçalats per Vicenç Gurrea, Josep Serra i Vicenç Altaio l’any 1964,  però no va ser fins el 1971 que va adoptar el nom de Tàndem. Els nostres principis són mantenir l’afecció al teatre a partir de la formació i de la difusió, entenent com a teatre la representació d’obres en qualsevol de les seves formes i o estils.

Som un grup amb força activitat teatral que com podreu comprovar a continuació no es limita a representar obres teatrals, hem ens obert a noves creacions, espectacles i tot tipus d’activitats al nostre poble, Santa Perpètua de Mogoda i arreu de Catalunya per anar creixent com a grup de teatre amateur.

Al llarg dels anys s’han fet tot tipus d’obres: des de tradicionals, passant pels clàssics i fins les peces més modernes i contemporànies.

Des del 1984 ens hem presentat a concursos arreu de Catalunya i hem  aconseguit més de 100 premis per a: actors, actrius, escenografies, maquillatge, perruqueria, vestuari, llum, so, musica en directe, direcció…

Dibujo1800443_833152613397398_2940490030428352859_n

Des del 1991 organitzem anualment una Mostra de Teatre Amateur que reuneix obres i grups amateurs de gran qualitat d’arreu de Catalunya i que inclou el Premi Espectador, un premi que el públic atorga a la millor obra de la Mostra i que està recompensat econòmicament.

Fa més de 50 anys que fem any rere any, sense descans, Els Pastorets, reunint a més de 100 persones, entre actors, actrius, figurants, tècnics, tramoies, etc. Hem fet des  dels clàssics Pastorets de Folch i Torres, passant pels de Francesc d’A Picas i fins a una versió original de Tàndem que es va fer amb motiu del 40é aniversari del Centre Parroquial de Santa Perpètua de Mogoda al 1993.

past

L’any 1997 vam muntar l’obra Molt soroll per no res de Wiliam Shakespeare, premiada en molts concursos i posteriorment adaptada per fer també una sèrie de televisió amb la col·laboració de Televisió de Terrassa.

 sorollsffa

Cap els voltants de la castanyada portem a escena un muntatge terrorífic anomenat  El Passatge del Terror, on els espectadors gaudeixen d’un recorregut ple de tot tipus d’emocions esgarrifoses i de terror. Aquest espectacle iniciat al 2002 reuneix més d’un miler de persones que anualment venen a passar por.

Durant 4 anys i per tots els carrers del nostre poble vam dur a terme un Pessebre Vivent.

Hem participat en 5 edicions de la Mostra de Teatre Nacional de Pineda de Mar amb les següents obres: La Marató de Nova York, Entre Dones i Montserrat, Marta i Maria, En venda o lloguer i El somni d’una nit d’estiu.

També organitzem, gairebé cada any, tallers de teatre pels nens i les nenes de la població. Aquests tallers acostumen a acabar amb alguna representació tant pels pares com pel públic en general.

Col·laborem i organitzem també en les Festes tradicionals com Sant Jordi, Sant Joan, Carnaval, Nadal, Cavalcada de Reis, etc.

Descarrega la història completa en PDF